Erkende Verhuizers regio Hoofddorp

Waarom kiest u voor een Erkende Verhuizer? 

Als u gaat verhuizen breekt er een hectische en drukke periode aan. Best spannend, maar dat is niet nodig als u kiest voor een vakman: vakkundige verhuizers die u goed advies geven en u alle zorgen uit handen nemen. Waarbij u kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

Valt u in de handen van een beunhaas verhuizer, dan blijkt uit ervaring dat er vervelende situaties kunnen ontstaan (uitloop in tijd, schade, geen of onvoldoende schadedekking, extra kosten, discussie, ruzie aan de deur, etc.). Allemaal zaken waar u niet op zit te wachten.

Erkende Verhuizers zijn verhuisbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van branchekeurmerk Erkende Verhuizers op het gebied van kwaliteit, goede consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu.

Erkende Verhuizers bieden belangrijke waarborgen: vakbekwaam personeel, een goede verzekering van uw inboedel, toegang tot de onafhankelijke stichting Geschillencommissie, algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen (AVVV/AVBV), naleving van de cao en Arboregels voor verhuizers. En verder belangrijks garanties door (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers: 

Vakman of Beunhaas?  hoe herken ik die.. lees verder  >> Erkende Verhuizers.

 

 

Snijders Verhuizingen in Hoofddorp is een Erkende Verhuizer. Bel voor informatie 023 - 563 07 23

 

footer